Voor het 3e jaar op rij sponsort Decathlon Leeuwarden FFF3FM. Samen met Decathlon Leeuwarden hebben we leuke acties opgezet.

10%-donatie

Van iedere aankoop die je bij Decathlon doet, doneren ze 10% aan onze actie. Om de actie goed te laten verlopen, zijn er de volgende voorwaarden:

  • Je bent in het bezit van een Decathlon-klantenkaart. Je kunt in de winkel een klantenkaart aanvragen!
  • Je vraagt bij het afrekenen om een stempel op de bon.
  • Je levert de bonnen in bij Maurits Barends. Dat kan tot en met 21 december 2017. Je kunt ze ook afgeven tijdens de informatiebijeenkomst op 29 november.

Heb je nog spullen nodig? Niet alleen voor ’t fietsen, maar bijvoorbeeld een nieuw ski- jack of een paar voetbalschoenen? Kijk eens bij Decathlon Leeuwarden en bewaar de bon voor Serious Request! 16 december een FFF3FM-actiedag. Op 16 december richt Decathlon Leeuwarden speciaal voor ons een hoek in. Op deze dag is er een aantal kopstellingen met actieartikelen. Van de verkoop hiervan gaat 10% naar onze actie. Ook is er (net als vorig jaar) een Tacx-challenge voor het winkelend publiek, maar je mag jezelf natuurlijk ook komen meten op de Cauberg. Voor de beste man, vrouw en jongere ligt een giftcard klaar. Voor deze dag zoeken we nog vrijwilligers die een ochtend en/of middag bij het Tacx-apparaat kunnen staan. Meld je aan!

decathlon